wshs

OPEN
END OF 2019

weeshuis gouda

wshs-60x120.png
WSHS-home-01.jpg
 

WSHS

In het historische centrum van Gouda, in het cultureel kwartier, staan sinds kort alle seinen op groen voor de realisatie van een luxe boutique hotel van internationale allure. Een complete metamorfose, van rustend cultureel erfgoed naar een dynamische, luxe ontmoetingsplek met een unieke combinatie van charme en chique.

Vijfentwintig luxueus ingerichte suites geven de toekomstige gasten gelegenheid om de nieuwe tijdelijke inwoners te worden van dit weeshuis uit de zestiende eeuw, en zich te laten pamperen op het allerhoogste niveau volgens de 21e eeuw. In de Regentenkamer zijn inmiddels vergaande plannen voor een gastronomisch casual fine dining restaurant. Aan de overzijde van de rustieke middeleeuwse binnenplaats bevinden zich na de opening, een wijn & cocktailbar, een petit café en faciliteiten voor stijlvolle ontvangsten en weddings.

Lees meer over de historie

 
 
 
 

RESTAURANT

 
 
 

gastronomisch tafelen
in bijzondere SFEER

fish.jpg
 
 
 

BOUTIQUE
HOTEL

 
 

eigentijds interieur MET
EEN cultuurhistorisch karakter

hotelkamer.jpg
 

Coming soon

Naar verwachting opent Weeshuis Gouda eind 2019 haar deuren voor hotel- en restaurantgasten en groepen. Meer dan 420 jaar na de oorspronkelijke opening in 1599 wordt het historische complex getransformeerd tot een prestigieus boutique hotel met eigentijds interieur dat aansluit bij het cultuurhistorisch karakter van het voormalige weeshuis.

Vanaf eind volgend jaar zal deze iconische locatie een geweldige bestemming zijn voor reizigers die een bezoek aan het Groene Hart willen combineren met een tripje naar Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of onze politieke hoofdstad Den Haag.


WORK IN PROGRESS